fbpx

Bad Boy Casanova

Bad Boy Casanova

Er bestaan talloze films en boeken over deze wereldberoemde persoon. Casanova is een echte legende en voor velen ook een bron van inspiratie in de romantiek. De romanticus Giacomo Casanova werd geboren op 2 april in 1725 in Venetië, een van de meest romantische steden ooit. Zijn naam kreeg de betekenis “vrouwenversierder” doordat hij uitgebreid schreef over zijn liefdesleven.
Casanova was een echte bad boy en deed graag dingen op zijn eigen manier. Dit zorgde ervoor dat hij vaak in de problemen kwam. Zijn opleiding deed hij in Padua. Daar studeerde hij, geloof het of niet, om priester te worden! Maar zijn gedrag zorgde ervoor dat hij werd geschorst. Met zijn macho karakter maakte hij wel indruk op vele andere beroemde en rijke mannen met hoge posities zoals Clemens, Voltaire en Mozart! Paus Clemens XIII was zelfs zo onder indruk van de jonge avonturier dat hij Casanova tot ridder verhief. Daardoor kreeg hij ook de titel ‘chevalier.’
Casanova was dus echt een interessante man. Zó interessant zelfs, dat er studies zijn over hem, Casanovisme heet dat. Niet getreurd, je hoeft niet vier jaar lang een nieuwe studie te doen om je geliefde te voor je te winnen met Casanova moves. Soms betekent een klein gebaar al heel veel. Bij The Roses Boutique hebben we prachtige bossen bloemen waar je je geliefde mee kunt verrassen. Wil je nou écht indruk maken zoals Casanova, bekijk dan onze Rozen Beertjes of zelfs onze Long Life Rozen uit Equador, échte rozen die wel 2 tot 3 jaar houdbaar zijn. Dat wil toch elke vrouw ontvangen?

Bekijk het nu in onze webshop of bezoek onze winkel in Hartje Enschede, Korte Hengelosestraat 17, vlakbij het station.