fbpx

Drie leuke manieren om je geliefde te verrassen

 

Drie leuke manieren om je geliefde te verrassen

Je geliefde wil je natuurlijk elke dag verrassen. Diegene betekent de wereld voor je dus wil je dat hij of zij weet dat je van diegene houdt. Maar soms wil je nét even wat meer uitpakken en zoek je een unieke verrassing. Denk dan aan de volgende drie opties…

Uniek diner
Uit eten gaan is kun je éxtra leuk maken wanneer je kiest voor een bijzonder restaurant op een unieke plek. De keuze voor een restaurant kun je op verschillende manieren maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een restaurant waar jullie samen iets bijzonders mee hebben gemaakt. Bijvoorbeeld jullie eerste date of waar je je geliefde ten huwelijk hebt gevraagd. Hebben jullie nog geen restaurant waar jullie een bijzondere ervaring hebben gehad? Kies dan een restaurant waar jullie nog nooit zijn geweest. Misschien heeft je geliefde wel iets op een wensenlijst staan. Maak de reservering en ga ervoor!

Een hotel overnachting
Overnachten in een hotel is een fantastische manier om je geliefde te verrassen. Op deze manier schud je de dagelijkse gang van zaken op en zorg je ervoor dat je extra luxe biedt. Wie wil nou niet een ontspannende overnachting in een mooi ingericht hotel.

Movie time!
Kies een bijzondere film met een romantische betekenis en ga voor de verandering niet voor een standaard bioscoop. Pak het nét anders aan… Huur een beamer en speel het af in een ruimte die je super fijn inricht. Extra veel kussens op de bank, huisgemaakte popcorn en de lievelings snacks van je geliefde. Vergeet de ruimte niet extra donker te maken voor een optimaal effect.

Bonus tip voor de Super Romantische Verrassing
Wil je nu écht een Casanova move maken en je meest romantische date plannen? Voeg dan het symbool van de romantiek toe bij één van of alle bovenstaande tips: rozen! Rozen maken elke gelegenheid extra romantisch. Je zou haar bij het diner prachtige rozen cadeau kunnen doen; de hotelkamer met rozen kunnen laten versieren, denk aan rozenblaadjes op het bed; maar ook bij het kijken van de film kun je je geliefde extra verrassen door ook de ruimte met rozen te versieren en die haar cadeau te doen.

Webshop
In onze winkels vind je de allermooiste collectie rozen zoals onze Long Life Rozen! Wie wil nou niet Long Life Roses die wel twee jaar goed blijven? Je kunt ze bestellen in onze webshop. Wil je liever advies bijvoorbeeld over decoratie, hoe je de verrassing het beste kunt aanpakken of onze producten? Neem dan contact op met ons zodat we je kunnen helpen de meest romantische verrassing in elkaar te zetten via 0640749417