fbpx

hoe je haar voor je wint

Hoe je haar voor je wint

Je hebt iemand op het oog. Jullie zijn al een tijdje aan het daten, nadat je in haar dm’s bent geslide. Er was een leuke klik online en jullie dates gaan op zich ook wel goed, En toch heb je het gevoel dat je haar nog niet helemaal voor je hebt gewonnen. Ergens maakt dit je onzeker en gefrustreerd. Waar kan het aan liggen denk je.

Een vrouw wil zich veilig voelen bij haar partner. Om dus officieel haar vriend te worden en later misschien wel haar man, moet je dat dus verdienen. Dat hoeft niet heel moeilijk te zijn. Er zijn simpele manieren om haar voor je te winnen door haar het gevoel te geven dat ze veilig en geborgen is bij je.

Wat je hiervoor moet doen, is de gentleman in je naar boven halen. Hier heb je 10 tips om dat te doen:

App haar elke ochtend goedemorgen, zodat ze weet dat je als eerst aan haar denkt.
Zorg dat je op tijd bent, wanneer jullie een afspraak hebben. Kom je toch onverhoopt te laat, bel haar meteen zodat er duidelijkheid is. Communication is key!
Wees respectvol. Haal haar op vanaf haar deur. Laat haar dus niet naar de auto toe lopen.
Houd de deur voor haar open als jullie ergens naar binnen of naar buiten gaan. Vergeet de autodeur natuurlijk ook niet!
Gaan jullie aan tafel? Schuif haar stoel uit en aan zodat ze comfortabel zit.
Vraag haar hoe ze zich voelt, luister goed naar haar antwoord en vraag erop door.
Wanneer ze aan het woord is, laat je haar uitpraten. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar luisteren met belangstelling schept een band. Zou je zelf ook fijn vinden, toch?
Wees niet onverwachts urenlang onbereikbaar. Onduidelijkheid geeft een onveilig gevoel.
Kleed je netjes op je dates. Ze staat waarschijnlijk urenlang voor de spiegel om zich voor jou klaar te maken. Zorg daarom dat je er ook netjes uit ziet.
App haar wel te rusten voordat jullie gaan slapen, zodat ze weet dat je als laatst aan haar denkt.

Bonus tip!
Is er een bijzondere gelegenheid? Kom dan met een origineel cadeau. Iets wat onverwacht is en bijzonder, zoals een van onze Long Life rozen. Échte rozen uit Ecuador die wel twee jaar houdbaar zijn! Je vindt ze hier in onze webshop https://therosesboutique.com/