fbpx

Valentijnsdag verassing

Met Deze Valentijn Verrassing Ga Je Scoren!

Valentijnsdag komt eraan! Dé dag om je geliefde extra bijzonder te verrassen… Bijvoorbeeld met een romantische date of een uniek cadeau om je liefde voor diegene uit te drukken.

Heb jij al bedacht wat jij gaat doen? Hier hebben we 3 tips om te scoren met Valentijn.

1. Nu de restaurants weer open zijn, is het natuurlijk super leuk om samen uit eten te gaan. Kies een romantisch restaurant met gedimde lichten, lekkere wijnen en een culinair menu. Vergeet niet tijdig te reserveren, niets is zo vervelend als last minute op zoek moeten gaan naar een ander restaurant. Bij het kiezen van het restaurant houd je natuurlijk rekening met wat je geliefde graag eet. Bijvoorbeeld sushi, mediterraans, Indiaas?

2. Een bijzonder cadeau is natuurlijk altijd een succes, mits je echt iets kiest wat bij haar past en romantisch is. Bedenk je bij een cadeau bijvoorbeeld wat ze graag zou willen ontvangen en wat ze leuk vindt. Houd ook rekening met de type relatie die jullie hebben. Als jullie alleen nog maar net daten, is een ring natuurlijk too much. Je wilt haar niet afschrikken. Aan wie je het ook geeft, met een Long Life roos ga je écht scoren! Dit is zo uniek en mooi want dit zijn echte rozen en ze blijven wel 2-3 jaar goed! Dit kun je bij ons in de webshop bestellen of in een van onze winkels verkrijgen.

3.Wilde je toch liever Netflix en chillen? Maak het dan extra bijzonder. Laat ons je hotelkamer of slaapkamer versieren met onze rozen, Long Life Rozen, Rozen Beerjes en ballonnen… Geloof het of niet, van netflix zal niet zo veel komen ;-). Interesse? Bel ons voor meer informatie op:

Onze webshop: www.therosesboutique.com
Onze contact gegevens:
Onze winkels: korte Hengelosestraat 17 of Hogelandsingel 188