fbpx

Verras je geliefde

Verras je geliefde

Sta jij op het punt je geliefde te verrassen? Dan wil je natuurlijk creatief uit de hoek te komen. Hoe creatiever je idee, des te beter je je geliefde kunt verrassen!

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat een verrassing niet per se hoeft plaats te vinden om een bepaalde reden. Soms is het verrassingseffect juist beter wanneer je iemand zomaar verrast. Dan ziet diegene het namelijk ook niet aankomen en dat maakt het juist zo leuk!

Ten tweede is het belangrijk om een verrassing goed voor te bereiden! Daarbij is het belangrijk om na te denken wat je geliefde leuk vindt. Maak hier een lijstje van en maak dan een keuze van één of een aantal leuke ideeën die je hebt verzameld.

Wil je een bijzonder cadeau geven? Maak het cadeau dan nog specialer door het uniek in te pakken. Geef je bijvoorbeeld een sieraad cadeau zoals een ring of oorbellen? Dan kun je bij ons terecht voor prachtige Long Life Rozen om je cadeau op een onvergetelijke manier te geven.

Onze Long Life Roses zijn wel twéé jaar houdbaar. Dat betekent dat je geliefde wel twee jaar lang kan genieten van prachige rozen uit Equador en telkens herinnerd wordt aan het bijzondere moment waarop diegene door jou is verrast!

Onze Long Life Rozen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren waarbij we zowel een Roses Box kunnen samenstellen voor u als een Acrylic Box. De Roses box is een roze chique doos waar de rozen in zijn geplaatst en kan met een deksel worden geopend voor een WOW-Effect! De Acryllic doze zijn doorzichtige dozen met (maar ook zonder) een lade waar uw geliefde haar cadeau’s of andere spullen in kan bewaren.

Neem een kijkje op onze webshop of contacteer ons voor de mogelijkheden via: 0640749417